Suzana Mančić na stubu strama: Dala bi sev da ovaj snimak nestane- Sve i svašta u njemu a ovo on radi iza nje! (VIDEO)

Svi znamo da je Balkan izgorio onog trenutka kada se pojavio snimak Severinin iz 2004 godine i tada su svi bili u velikom šoku. Niko nije mogao da vjeruje da se sve ovo javno pojavilo. Taj snimak je njoj donio mnogo popularnosti i od toga dana pa sve do dana daanšnjeg njena karijera traje uspješno. Mnogo pjevačica i glumica su pokušavale ovo da urade a ni ti jednoj nije uspjelo kao što se desilo sa Severinom.

Onda se dešava jedna situacija kada je poznata pjevačica Tea Tairović krenula da se bori i njena karijera je krenula uzlaznjom putanjom pogotov onog trenutka kada se pojavio snimak koji je šokirao sve a to je snimak sa njenim dečkom. Malo ljudi zna da je to snimak nastao u SAD-u i da je to sve snimljeno n jednoj od jahti.

Ali onda se dešava i da jedna starija pjevačica Suzana Mančić je dobila snimak koji je objavljen i to sa suprugom. Ali sada se dešava jedna neugodna situacija kada je ona bila kod Ognjena u emisiji Ami G Show gdje se desilo ovo.

Kada je Ognjen spomenuo da će sada da se pojavio jedan snimak i da će ga zajedno gledati onda je bivša Loto djevojka rekla: “Nemoj da me zezas o čemu sad ti to govoris. Nemoj molim te ne mogu ni da gledam to”