Sneki odlučila da stane na ludi kamen: Njen mladoženja šokirao sve, kako ga toliko krila! ONA po stare dane sija od sreće (VIDEO) (FOTO)

Snežana Babić kako je svima poznatija kao Sneki je jedna od najljepših i najzgodnijih dama koje su se pojavile kod nas na estradi i od trenutka kada se pojavila muškarci su poludjeli za njom. Svi se dobro sjećate njenih dugih nogu kada su se pojavile početkom 80- tih godine i ona je tada bila top pet pjevačica koje su pjevale narodnu muziku. Ona je radi svog izgleda imala mnogoo udvarača ali onda se dešava da se ona udaje za duplo starijeg muškarca po imenu Milan Babić koji je tada u tom trenutku bio dosta stariji od nje da bi joj mogao da bude otac.

Ali ovaj brak nije dugo opstao i onda se dešava da puca. Naime nakon toga se Sneki povukla sa scene i tada je odlučila da se posveti samo sebi. Onda se pojavila na jednom eventu na kojom je imala promociju vjencanica a tu je dosla da bi pomogla svojoj prijateljici Milki Radulović koja je iz Beograda. Tu je Sneki bila mlada a mladoženja njen je bio Nigor koji dolazi iz Crne Gore.

 

Kada su je novinari upitali da li bi ovo mogao da bude neki znak ona je rekla:

“Iza sebe imam jedan brak i nikada necu reci nikada. Imam sada neke zrele godine i znam sta zelim za sebe a sta nikada ne. Zelim da mi zivot bude lijep i da budem okružena pozitivnim ljudima.”