Bankomat mu je izbacivao novac kojeg nije ni imao – Nije ni sumnjao da će se masno obogatiti zbog OVE greške banke!

Mnogi ljudi maštaju o tome da se jednoga dana pojave ispred bankomata i novac počne izlaziti sam od sebe.

Međutim, takva situacija donosi mnoge neugodne posljedice i sigurno nije lijepa za osobu koja želi iskoristiti novac koji je iznenada pao s neba. Upravo to se dogodilo gospodinu o kojem pišemo u nastavku našeg današnjeg članka.

Godine 2011., Dan Saunders, 29-godišnji barmen iz Australije, doživio je nesreću koja mu je zauvijek promijenila život, a neki bi pomislili da je u pitanju bila sreća.

Dok je opušteno pio s prijateljima u Wangaratti, mjestu tri sata sjeverno od Melbournea, Dan je slučajno otkrio propust u banci koji je rezultirao neočekivanim bogatstvom.

Preko noći se Danov život promijenio jer je postao neočekivano bogat. Nakon što je izašao iz bara da podigne malo gotovine, primijetio je nešto neobično na bankomatu.

Iako nije imao dovoljno novca na računu, stroj mu je omogućio podizanje velikih iznosa novca. Ponovio je to nekoliko puta, da bi na kraju shvatio da je iskoristio propust u sustavu i brzo se obogatio.

U kratkom razdoblju od pet mjeseci, Dan je koristio oko 1,6 milijuna dolara sredstava banke za organiziranje raskošnih zabava, iznajmljivanje privatnih aviona i plaćanje školarine svojim prijateljima. No, na kraju ga je sreća izdala i policija ga je uhitila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *