Bila je na nebu 11 minuta i ono što je tamo videla nikada neće zaboraviti: dobila je važno upozorenje od Boga o svemu

Doživljaj žene s kliničkom smrću bio je nevjerojatan. Bila je mrtva 11 minuta, a ono što je vidjela ostavlja bez daha.

Ova priča otkriva izvanredno iskustvo Charlotte Holmes nakon što je prošla kroz kliničku smrt. Nakon što je pretrpjela moždani udar, srce joj je stalo na tri dana, kada je imala samo 11 mjeseci.

Ljekari su hitno počeli s reanimacijom, no ona je doživjela nevjerojatno putovanje.

“Ostavila sam tijelo i gledala ih kako mi pružaju pomoć, uključujući i muža i medicinsko osoblje”, ispričala je Charlotte. “A onda sam čula glazbu. Kada sam se vratila, znala sam da sam bila u raju.”

Opisala je prekrasne pejzaže, anđele koji su pjevali i susret s roditeljima koji su preminuli mnogo godina ranije, kao i s rođakom koji je imao obje zdrave noge.

Međutim, najupečatljiviji trenutak bio je susret s dječakom, o kojem nije imala pojma. Prema njenom viđenju, to je bio dječak kojeg su ona i njen suprug izgubili prije 40 godina.

“Nebeska ljepota okružila me je, sve je bilo ispunjeno mirisom i zvukom koji su nadmašili moje najljepše snove”, opisuje Charlotte.

No, putovanje nije bilo samo idila. Vidjela je i pakao, te su je razgovori s Isusom dodatno potresli.

“Isus mi je rekao da je nemoguće biti na ogradi, u ovom svijetu i u raju istovremeno. Vjerujem da se približavamo kraju vremena i da su anđeli i demoni svuda oko nas”, zaključuje ona, dijeleći svoje duhovno iskustvo s ostatkom svijeta.