Bivša predsjednica blista- smršala preko 30 kilograma! OVO JE JELOVNIK KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ- Prepolovit će te se

Ovo doba u kojem mi živimo, brzo i jako, stvara velike probleme pogotov ljudima koji se odavno bore sa viskom kilograma i to utič i na njihov izgled ali i na cjelokupno zdravlje. u zadnje vrijeme se skupisalo da je Kolinda Grabar Kitarović inače bivša predsjednica Hrvatske na osnovu novih slika koje su se pojavile pokazala da je smršala od 15 do 30 kilograma sigurno. Ona je tokom godina jako tužna bila jer nije imala vremena da vježba, ali onda se promijenilo sve i dobila je vise vremena.

Redovan trening joj je pomogao da skine visak kilograma koje je tokom godina skupila. Kako je vrijeme prolazilo dobial je i problem sa rukom koja je bila sve bolnija i to je ometalo njenu pokretljivost. Ovo je jos jedan problem sa kojim se ona suocila. Regionalni mediji su objavili da se ona povukla iz politike da bi se operisala, kičmu ali i da bi krenula na liposukcijsku dijetu. KAkos u prenijeli mediji, njena diejte se sastoji od prirodnih masti i izbjegavanje ugljikohidrata. DA BI SE CILJ stigao mora se izbjegavati prerađena hrana. Umjesto toga pije proteinske napitke, suplemente sa aminokiselinama i obroci koji su u mediteranskom stilu, ribe, meso i povrće. Ovo je jelovnik koji ima dosta razne hrane, sirok asortiman.

Konzumiranje voća i ugljikohidrata je zabranjeno tokom ovog rezima. Treba da se napomene da ona ne zagovara ovaj način prehrane nego jednostavno to je nesto sto je njoj prijalo. Isto ne zagovara da budu neke ekstremne mjere kao sto je gladovanje ili post neki ekstremni.