Bojana Stamenov smršala 80 kilograma! Istopila se bez ikakvih operacija, mnogi ne mogu da je prepoznaju! Evo kako SADA izgleda! (FOTO)

Jedna od pjevačica iz Srbije koja je poznata po tome što je bila na Euroviziji prije par godina i nakon toga je zauzela jako dobar plasman a njeno ime je Bojana Stamenov. Nakon tog učesća ona je bila član jako poznatog rijalitija a to je Farma i nakon toga je nestala sa scene na neko vrijeme te niko nije znao ništa o njoj.

Međutim prije par dana u medijima se pojavila jedna informacija koja je mnoge iznenadila te mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se ovo desilo. Radi se o tome da je ona bila poznata po svom gojaznom izgledu međutim sada kada se ona pojavila smršala je čak 80 kilograma te mnogi kada su je vidjeli u ovom izdanju nisu mogli da je prepoznaju.

Tako je i ona sama rekla kako se jako trudila da smrša. Dodala kako je to obavila bez ikakvih operacija te da je sama priroda uradila svoje. Pogledajte i vi kako to ona sada izgleda. Također podijelite sa nama svoj stav o ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *