ČAJ OD CRN0G LUKA ČISTI PLUĆA ZA 3 DANA: Dodajte ovu voćku i bit će UKUSAN KAO S0K, evo kako se priprema (RECEPT)

Ovaj nevjerojatni biljni lijek ne samo da pročišćava bronhije, već i detoksicira cijelo tijelo. Ovaj čaj možete uživati ​​u velikim količinama svakodnevno, što ga čini sigurnim za trudnice i djecu. Osobito je koristan u situacijama kada želite izbjeći miris luka, a istovremeno iskoristiti puni terapeutski potencijal ove izvanredne biljke.

Za optimalne rezultate podijelite glavicu luka srednje veličine na četiri dijela i pomiješajte s tri šalice vode. Kako biste poboljšali željeni rezultat, preporuča se ostaviti ljusku luka netaknutom tijekom rezanja, osim ako ga ne želite guliti.
Zatim ostavite smjesu da lagano kuha na laganoj vatri dok otprilike polovica tekućine ne ispari. Nakon toga tekućinu procijedite i konzumirajte dok je još topla. Ova metoda kuhanja daje ugodan, prirodno sladak okus, a po želji ga možete poboljšati dodavanjem meda.

Kako biste poboljšali okus čaja za one koji ne vole njegov okus, jednostavno dodajte jabuku u lonac. Ovo ne samo da neutralizira oštar miris luka, već i daje piću divnu slatkoću, koja podsjeća na sok.