Ceca bijesna- Bivši dečko ljubi najljepšu i najzanosniju voditeljicu! Šokirat će te se kada vidite o kome se radi- DUGO TRAJE, Ceca sumnja i da traje od njihove veze (FOTO)

Mi ćemo sada da govorimo o pjevačici Ceci Ražnatović koja je uvijek godinama na samom vrhu i pored toga je ona tražena pjevačcia. O njenoj karijeru se ne treba govoriti mnogo jer je svima jasno da je imala mnogo sreće i da je to mjesto dobila na kojem se sada nalazi. U tome naravno jasno je svima da joj je pomogao suprug Arkan koji je dosta truda i rada dao za nju da bi je napravio velikom zvijezdom kakva i jeste danas.

Njegov zivot je završio 2000. godine i tada jednosgavno pjevačica se bori da i dalje opstane. One je svih ovih godina poslije krila svoju vezu. Krila je i nakon nekoliko godina pojavila se vijest da je ona u vezi sa Bogdanom Srejovićem. Veza im je trajala godinu dana ali kada su vidjeli da e ne vide skupa da im ne ide odlučili su da bi bilo najbolje da to sve bude u prijateljskim odnosima.

Ali sada svi govore o tome da Bogdana jako često viđaju sa voditeljicom Katarinom Šišmanović pa se svi pitaju da li se tu nešto dešava kod njih. Uvijek u nejnom društvu se šuška da su skupa da su krili i da su odavno postavili sebi ispred paravan. Nakon raskida sa Cecom svi su je ga povezivali sa nekim ljepoticama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *