ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA! GOCA Tržan nakon dugo vremena objavila jako sretne vesti! SVI SU SE RAZNJEŽILI OD TOGA PRIZORA

Goca Tržan i njen odabranik, sada i suprug Raša Novaković su jako često zajedno i zajedno su radili a danas oni imaju i poseban razlog za slavlje i veselje.

Iako su se Goca i Raša nedavno odlucili da svoju ljubav krunisu brakom, da se vjenčaju, skupa su 11 godina. Zato su oboje naglasili da se na ovaj dan trebaju voljeli da trebaju uzivati i da ljubav je jaca od svega i da ljubav sve pobjedjuje.

  • 11 godina smo u svemu i dalje se volimo i isto zabavljamo. Naucio si me da volim sebe.- napisala je ona uz smajlić srca.

Oni su sada u AusTRIJI I JAKO ČESTO uzivaju u setnjama u prirodi i odmaraju.

Da su njih dvoje zaljubljeni i da se vole kao i na pocetku njihove veze, najbolje pokazuju i razni snimci koji se pojavljuju na društvenim mrezama i slikama.

Da li ste primjetili kako vam u drustvu nekih ljudi jako prijatno da se cini sve kao da je lakše i ljepše i da je atmosfera uvijek pozitivna i sretna,jako cesto se smijete i uvijek ste odmorni, te se radujete danu koji ce te da provedete sa njim i uzivate u boji njegovog glasa!