Čola ispipao Lepu Brenu nasred koncerta! ONA ZADIGLA HALJINU, pokazala duge noge a on nije mogao da odoli! LUDNICA JE BILA

Čola inace vazi za jednog jako poznatog i cijenjenog muzicara sa nasih prosttora, te je rođen 30 maja 1951 godine u Sarajevu u Bosni i Hercegovini. On je  sada vise od 4 decenije karijere ostavio duboko i veliki trag na nasoj sceni te se smatra i jako uticajnim pjevacem bez premca. Njegova karijera pocinje 1968 godine u bendu Ambasadori a popularnost raste od 1970 to 1980 tih godina. Njegov glas i talenat je bio neosporan i harizma kojom je plijenio.

Njegovi hitovi koji svi znaju su “Ti si mi u krvi” i ona je postala himna generacijama poslije i simbol velikgo uspjeha mu. Pored toga veliki broj pjesama “Pusti pusti modu” “Jedan je zivot” “Mjerkam te mjerkam” i druge su ostavili zaista veliki dio na muzickoj sceni.

Dugo su se cekali trenutci kada ce ova dva velika giganta da skupa nastupaju a kada je pjesma “Pusti pusti modu” odjeknula sa bine toliko je atmosfera postala napeta neopisivo. Brena i Cola su sa svojim pojavljivanjem doveli veliku svjezinu koja je publici tada trebala.

Publici ce u sjecanju da budu Brenine duge noge i Colin stav i prisustvo na bini. Njihova harizma se sirila među prisutnima a kada su poceli da djuskaju skupa cinilo se svima kao da su oni sami na bini i nikog nema. Jedna od scena je bila upecatljiva svima kad je Brena digla haljinu pokazala svoje noge  a Cola nije mogao da odoli pa je dodirivao.