Crna nedelja zavila SRBIJU: Žika Jakšić završio u bolnici, svi u suzama! MOLE SE ZA NJEGA

Vec duzi vremenski period Zika Jaksic je u problemi i narod je zabrinut za njega. Naime jasno je da on vise nema mlade godine i normalno je da sad treba da se posveti preventivno brizi i da vodi racuna o svom zdralvju sve vise. Treba napomenuti da je on voditelj poznat emisije “Nikad nije kasno” Zika je osoba koja ne voli cesto da ide na rutinske preglede ili neke analize. Unatoc tome i dalje drzi do mladalačke vitalnosti i spreman je oduvijek za rad sa publikom i da sa njima radi na svom sto voli.

 

Ali nedavno se desava jedna situacija kada je on poceo da osjeca ostru bol koja se sirila u predjeleu stomaka i to ga je navelo da potrazi medicinsku pomoc. Ljekarska dijagnoza je pokazala da ima upalu slijepog crijeva ali i kolu i to je moralo da zahtjeva i hirusku intervenciju. Nakon oporavka od operacije i prelezanog virusa koji je harao, Zikino stanje se ponovo zakomplikovalo kada je poceo da gubi kosu. Mnogi su govorili da je izgleda to stres radi problema koje ima sa Sasom Popovicem.

Srecom za njega on je uspio da rijesi ovaj problem i sada je odlucio da redovno odlazi na ljekarske preglede i sada je napravio sveobuhvatni prelged. Prvo je krenuo sa pregledom srca a to je odlucio da podijeli sa svojim bliskim prijateljima na Instagramu. On se salio da mu srce kuca u ritmu muzike pa je i cak napravio “RITAM SRCA” Njegovi sinovi Andrija iz prvog braka i Dusan iz drugog braka su odusevljeni su da se on dobro osjeca. Zika je ostavio sve probleme iza sebe i zadrzao je svoj duh. U potpunosti je odlucio da se posveti muzici i svom poslu koji jako voli.