Da li ste ikada vidjeli pevača bez kačketa? ON GA NIJE SKIDAO 35 GODINA A SADA ĆE TE DA VIDITE ZAŠTO TO NE RADI! Evo u čemu je tajna

M0ramo ad kažemo ako je ovaj pjevač od p0četka sv0je karijere nosio uv1jek kačket jako rijetko, sk0ro pred kraj nikako ga niste imaIi prilike da vidite bez kape iIi kačketa. Svi znamo da je L0ša možemo reći u to vrijeme 80-ih uveo i neki n0vi trent u muziku, pa su i neki drugi pjevaIi shodno tome počeIi da nose kačkete. Zašto je on n0sio kačkete i kape staIno? Post0je br0jne sugestije i pretp0stavke na ovu temu, aIi ni jedna od njih nije sto p0sto potvrđena pa tako da nećemo gub1ti vrijeme da ih pren0simo vama.

Da li vam moramo da kazemo da je ovo pjevač koji je od pocetka svoje karijere nosio kacket ali je to zaista bilo rijetko ali skoro pred kraj nismo mogli da ga vidimo bez kape ili kačketa. Svi znamo da je Loša u to vrijeme 80.tih godina uveo neko novi model u muziku a su neki poeli da nose kackete kao sto je  i on. Ali onda su se svi pitali zasto on stalno nosi kackete i kape? Bile su sugestije i mnoge predpostavlje ali ni jedna od njih nije potvrđena.

Iako ga mnogi nisu nikada vidjeli bez kape sada ce da imaju priliku o ovom slucaju. Slika koja se pojavila je prorekla neke spekulacije da je on ocekivao iz nekoliko razloga da je kapa tu radi mladih dana. Na slici se vidi da su oni na jednom derneku ali nema kape. Kao sto mozete da vidite on svira gitaru ali ima i kosu i nikome nije jasno zasto je kapa toliko na glavi.