Da li ste znali da svaka mašina za veš ima opciju i da suši veš! OVO JE FUNKCIJA KOJA ĆE VAM ŽIVOT OLAKŠATI! (TRIK)

Vjerujemo da se svako od vas nasao u situaciju kada je odjeca cista i oprana ali nazalost nije osusena ali ne zelimo da koristimo radijatore ili se jako dugo ceka da se osusi. Ali sada ima jedan trik koji vam moze biti od pomocibas u ovakvim situacijama a tice se koristenje masine za pranje kao susilice posebno ako je zrak i dalje dovoljno vlazan.

Tokom perioda jeseni i zime veliki broj domova se suocava sa problemom vlaznosti a suzenje vesa napolju jako cesto nije opcija radi loseg vremena. Koristenje radijatora moze da pogorša situaciju i stvara nezdravu situaciju u domu. Osim toga kada se stavi odjeca preko radijatora to moze da dovede do toga da toplina ikako udje u prostoriju.

U takvim situacijama masina za sudje moze da bude kao improvizovana susilica. Nakon sto operamo ves, jednostanvo vratimo je u masinu za pranje ali sada sa velikim peskirom. Peskir koji upije lako vodu, pomaze ad izvuce visak vlage iz odjece. Potrebno je samo da se pokrene proces centrifuge i cekati da masina sve zavrsi.

Kada izvadite odjecu vidjet ce te da je peskir upio ostalu kolicinu vlage i proces susenja je jako ubrzan. U vecini slucaja nakon ovog koraka odjeca ce sva da bude suha a mi mozemo dodatno dodati na radijator da se jos osusi.

ONO STO JE BITNO DA SE NAPOMENE DA AKO JE PESKIR VECI TO JE BOLJA METODA UPIJANJA I EFIKASNIJA. STOGA OVAJ TRIK SE KORISTI I ODJECA SE BRZE SUSI I IZBJEGAVATE CEKANJE.