“DA SAM JUČE UMRO NE BIH ZNAO ZA OVO” Evo čemu zapravo služi METALNI DIO na pakovanju SALAME, nećete vjerovati

Nakon što su pogledali video, brojni korisnici društvenih mreža bili su izbezumljeni, priznajući da su dulje vrijeme neispravno izvršavali zadatak.

Vjerojatno je svatko primijetio prisutnost metalne komponente s uzicom pričvršćenom za pakiranje salame, šunke ili kobasice. Unatoč njegovoj namjeni, sumnjamo da je nekoliko pojedinaca svjesno njegove prave funkcije.

Odgovor na ovo pitanje krije Instagram profil “buketyildirims”, jer je sama žena neočekivano otkrila namjenu metalnih dijelova i dala upute kako se pravilno skida omot salame u svojim videima.

Svaka pojedina osoba, osim samo 0,01%, slijedi istu metodu uklanjanja zaštitnog filma s ovih proizvoda: odsijecanje vrha i zatim ručno odstranjivanje preostalog filma rukama ili nožem. Međutim, nedavni video na Instagramu obavijestio nas je da smo ovaj zadatak cijelo vrijeme izvršavali na pogrešan način.

U videu je prikazano da se folija na salami može bez napora odmotati jednostavnim hvatanjem metalnog dijela i zakretanjem, što rezultira oslobađanjem salame od omota bez potrebe za dodatnim guljenjem ili skidanjem.

Da sam poginuo dan ranije, moja svijest ne bi postojala.

Video je izazvao veliku pometnju među korisnicima društvenih mreža, a mnogi su shvatili da su sve ovo vrijeme radili pogrešno. Dok su neki bili iskreni o tome da rijetko razmišljaju o svrsi limenih dijelova, druge je ovo otkriće dovelo do ludila.

Danas, u dobi od 47 godina, slučajno sam naišao na karakteristiku koja mi je do sada bila nesvjesna, što me navelo na pitanje jesam li ja jedina osoba koja nije svjesna njezine svrhe i razmišljajući o propuštenoj prilici da sam preminuo prije ovog otkrića.