Darko Lazić nije dugo bio na slobodi! Nakon što je DIVLJAO po ulicama, ponovo priveden! Prijeti mu zatvorska kazna! (FOTO)

Jedan od pjevača koji je svoju karijeru počeo u Zvezdama Granda a nakon toga napravio najveću karijeru od svih je Darko Lazić. To je pjevač koji iza sebe ima niz hitova i jako je voljen među publikom te jako često ima nastupe. Međutim u posljednjih godinu dana o njemu se jako često govorilo u medijima o njegovom burnom životu.

Tako prije par dana ponovo se desilo nešto što je sve ostavilo bez teksta i kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da je on i pored teško saobraćajne nesreće počeo da radi iste stvari. Samim time prije par dana njega je policija ponovo zaustavila gdje je on divljao po ulicama Beograde ali pored toga je imao i određeni broj promila alkohola u krvi.

Prema podacima koje mi za sada imamo njemu prijati velika kazna a mogućnost je da će to biti zatvorska kazna. Na čemu će ovo završiti i zbog čega to Darko sve ponovo radi ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *