DEVOJKA SA SELA DALA OGLAS ZA MUŽA: On će raditi SVE na FARMI, a ono što nudi zauzvrat retko ko može da ODBIJE!

U potrazi za mužem, jedna seoska žena je dala oglas u kojem se navodi da potencijalni udvarač mora biti voljan da se nosi sa svim poslovima vezanim za farmu, a ponuđenu naknadu teško će iko odbiti.

Na platformi posvećenoj razmjeni različitih artikala i usluga otkrivena je fascinantna poruka.

Nakon što sam se u ranoj mladosti našao sam na ovoj farmi, namjerno sam odlučio da krenem na ovo putovanje. Moj natrpan raspored rijetko mi dozvoljava da izađem napolje, i željno očekujem dolazak noći kako bih se mogao povući u krevet. U potrazi za društvom, tražim muškarca ili potencijalnog partnera koji bi bio voljan da mi se pridruži u braku i da sarađuje sa mnom na upravljanju ovom farmom. Budite sigurni, garantujem da ću mu pružiti više nego što je ikada mogao zamisliti. Kao njegov predani kuhar i pedantna domaćica, ispunit ću ove uloge s najvećom iskrenošću.

U svojoj ulozi povjerena mu je briga o raznolikom spektru životinja, uključujući 150 goveda, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca i 34 jagnjeta, 46 pilića, 19 teladi, 11 bikova, 4 psa i 12 mačaka. Njegova je dužnost osigurati da se hrane tri do četiri puta dnevno, garantujući da uvijek imaju dovoljno hrane i vode. Redovno i dosledno hranjenje je od najveće važnosti.

Nakon toga, bavi se raznim poslovima po farmi. To uključuje rušenje štala, košenje sijena i stvaranje bala. Rutina također uključuje oranje, sadnju i druge tipične poljoprivredne dužnosti. Osim toga, on odlazi u šumu da skupi drva, gdje ih cijepa, cijepa i prenosi kući. Željno mu pomažem u slaganju drva, jer nalazim veliko zadovoljstvo doprinoseći ovim nastojanjima.

Oglasom se posebno traže pojedinci sa iskustvom u rukovanju traktorima i poljoprivrednom opremom. Međutim, oglašivač naglašava da ih ne zanimaju osobe koje se bave praksama njegovanja poput brijanja nogu, međunožja i prsa, ili korištenjem pudera i sličnih proizvoda. Oni izražavaju sklonost prema gruboj, dlakavoj i robusnoj osobi, nekome ko oličava suštinu pravog seljaka. Ako takva osoba postoji, ohrabruje se da dopre do sebe i da se javi.