Dijete može samo naslijediti ove dvije stvari od svog oca: to nikada ne možete zamisliti

Prema obiteljskom obrazovanju, određene nasljedne osobine koje pretežno uključuju muške gene isključivo se prenose od djetetova oca, a ne od majke.

U trenutku našeg rođenja darovani smo brojnim naslijeđem od naših roditelja, a često je nemoguće izbjeći tu stvarnost.

Od svojih očeva djeca često nasljeđuju dva različita aspekta.

Prema genetičarki Dani Breset, djeca rođena od očeva starijih od 45 godina imaju veću vjerojatnost razvoja poteškoća u učenju i povećanu osjetljivost na depresiju ili anksioznost kasnije u životu.

Briset tvrdi da ako se otac ikada osjeća iznevjerenim jer nema određeni spol za svoje dijete, to treba smatrati pozitivnom osobinom. Dobro je poznata činjenica da su muškarci jedini odgovorni za određivanje biološkog spola djeteta.

Visina

Prema stručnjacima, genetski sklop oca ima veći utjecaj na fizički izgled djeteta nego majčin. Vjeruje se da oko 700 genetskih varijacija igra ulogu u određivanju visine djeteta.

Dok na nasljeđivanje ove karakteristike utječu i majčina i očeva genetika, istraživanje sugerira da očevi geni imaju veći utjecaj na određivanje visine. Breset tvrdi da ako je otac visokog rasta, velika je vjerojatnost da će i dijete pokazivati ​​značajnu visinu kako bude sazrijevalo.