Do sada najveći šok u emisiji uživo! Supruga Željka Mitrovića poslala Jovani poruku u sred programa uživo! ŠOK (FOTO)

Moramo da vam kažemo da je jutro na pinku postalo jako gledano zahvaljujući Jovani Jeremić koja vodi jutarnji program. Ali ako se imalo razumijete u novinarstvo i ako ste gledali kako to pravi profi novinari rade onda vam je jasno zašto je Jovana daleko od voditeljice. Jako iritra sve gledaoce a oni što je gledaju i dižu u nebesa su sve oni koji inače gledaju Zadrugu.

Jovana je svoju karijeru prvo počela na Hepi televiziji a kada joj je Milomir Marić dao priliku da vodi Parove onda je ona krenula da radi kako najbolje zna a jasno je svima da je to bila odskočna daska. Onda je dobila prošlo ljeto poziv od Pinka koji ona nije mogla da odbije jednostavno.

Kada samo pogledate jutarnji program koji traje sedam sati jasno vam je da to normalna osoba ne može da radi ali Jovana može i u njoj su to prepoznali i Željko i Milica i dali joj potpunu slobodu u tome da radi šta hoće. Jasno je svima da je Milica njoj najveća podrška i da su one u čestom kontaktu.

Rokaj Jole je bial poruka koju je ona dobila od Milice a Jovana kao Jovana nije mogla da izdrži a da sve ovo ne objavi na svom profilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *