DOBRO ČUVAJTE OVAJ ZAPIS: Jabukovo sirće vam može oporaviti istrošene zglobove!

Početna naznaka mog artritisa bila je nelagoda koju sam osjećao u rukama. Unatoč tome, nije prošlo dugo prije nego što se bol proširila na leđa i vrat, pojačavajući simptome. U potrazi za ublažavanjem, eksperimentirao sam s raznim lijekovima sve dok nisam naletio na priču o ženi koja je uspješno upravljala svojim simptomima artritisa konzumirajući mješavinu jabučnog octa i meda.

Nakon što sam se iz prve ruke uvjerio u pozitivne učinke, odlučio sam eksperimentirati s jabučnim octom i pokazao se doista korisnim.

Učinkovita mješavina namijenjena rješavanju simptoma artritisa.

Sastojci:

Pomiješajte po jednu žlicu jabučnog octa i sirovog meda u šalici vruće vode.

priprema:

Pomiješajte sirovi med i jabučni ocat u šalici vruće vode. Pijte ovu mješavinu dva puta dnevno, jednom ujutro i jednom navečer.

Nakon dosljednog dvotjednog režima, doživio sam značajno poboljšanje u svom stanju. Ovo je označilo prvu priliku, koja datira iz 2006., kada sam mogao živjeti bez boli.
Brojne zdravstvene prednosti povezane s jabučnim octom

Prednosti ovoga uključuju smanjenje bolova u zglobovima, jačanje kostiju, sprječavanje negativnog utjecaja slobodnih radikala i potpomaganje probave uz promicanje detoksikacije u tijelu.

Istražite niz novih recepata koje možete dodati svom kulinarskom repertoaru.

Za ublažavanje bolova u zglobovima dodajte 1 čajnu žličicu jabučnog octa u šalicu soka od višnje. Dosljedno konzumirajte ovu mješavinu kako biste iskusili njezine blagotvorne učinke.
Kupaonice:
Napravite otopinu kombiniranjem 1 šalice jabučnog octa sa 6 šalica vode. Ova mješavina se može koristiti za namakanje ruku ili nogu.
Kada osjećate nelagodu u vratu ili drugim dijelovima tijela, primjena obloga može pružiti olakšanje.
Trljanje:
Za ublažavanje bolova u zglobovima pomiješajte 1 žlicu maslinovog ulja s 2 žlice jabučnog octa. Umasirajte smjesu na zahvaćene zglobove.

Dosljedna primjena ovih tehnika može uvelike pridonijeti ublažavanju simptoma artritisa i poboljšanju ukupne kvalitete života.