DOBRO POGLEDAJTE VAŠU LINIJU SRCA NA DLANU: PROVJERITE ŠTA ONA ZNAČI, saznajte vašu sudbinu

Jeste li znali da se na dlanu nalazi linija srca? Ova jedinstvena linija posjeduje moć otkrivanja vrijednih uvida o vašim međuljudskim vezama, vašim divnim osobinama i vašim najdubljim životnim prioritetima.

Odvojite trenutak da pregledate dlan svoje desne ruke. Usmjerite pozornost na liniju srca, koja se nalazi ispod srednjeg ili kažiprsta. Ova linija se proteže prema rubu dlana, vodi u smjeru malog prsta.

Nakon što ste locirali liniju srca na svom dlanu, odvojite trenutak da je usporedite s popratnom slikom u nastavku kako biste otkrili pronicljiva otkrića koja bi vam mogla donijeti.

Dostupno je nekoliko mogućnosti za odabir.

Rođenje s linijom srca koja počinje ispod vašeg srednjeg prsta označava vaš urođeni potencijal da preuzmete vodeću ulogu. Vaš karakter obilježavaju ambicija, neovisnost i inteligencija. Posjedujete sposobnost točne procjene okolnosti i dosljednog donošenja zdravih prosudbi. Međutim, kada je riječ o međuljudskim vezama, često pokazujete hladno i manje empatično ponašanje. Mnogi vas doživljavaju kao nepokolebljivu i nepopustljivu, poput čvrste stijene.

Rijetkost je da pojedinci uspostave tako istaknutu poziciju na dva kontinenta u kratkom vremenskom razdoblju, ali Samuel Coleridge-Taylor je postigao ovaj izvanredan podvig.

Ako linija vašeg srca počinje između kažiprsta i srednjeg prsta, to označava vašu miroljubivu i kreposnu prirodu. Dok vas neki doživljavaju kao pretjerano oprezne, drugi bi vas mogli označiti kao neodlučne. Ipak, vaša je pouzdanost neupitna. Ljudi često traže vaše vodstvo u pitanjima djelovanja i smjera. Vaša definirajuća karakteristika je vaša nepokolebljiva predanost oslanjanju na praktičnu mudrost.

C je jedna od dostupnih opcija.

Ako linija srca počinje svoje putovanje ispod kažiprsta, posjedujete kvalitete uzornog stratega i taktičara. Upuštanje u razgovore o velikim idejama i smišljanje ambicioznih planova je nešto što vam donosi neizmjernu radost. Dok vas drugi možda smatraju perfekcionistom i vječnim optimistom, vi se osobno identificirate kao realist.

Izbor D:

Ako linija na vašem dlanu koja predstavlja vaše srce počinje svoje putovanje između palca i kažiprsta, to znači da posjedujete divljenja vrijedne kvalitete strpljenja, suosjećanja i nježnosti. Njegovanje skladnih veza i njegovanje pozitivnih odnosa s drugima najvažnije su vrijednosti u vašem postojanju i tome ćete se posvetiti kroz cijeli život.