DOBRO POGLEDAJTE VAŠU LINIJU SRCA NA DLANU: PROVJERITE ŠTA ONA ZNAČI, saznajte vašu sudbinu

Da li ste znali da linija srca na vašoj šaci može otkriti mnogo toga o vašoj ličnosti i vašim međuljudskim odnosima? Ova zanimljiva linija na šaci može pružiti uvid u ono što vam je važno u životu.

Pogledajte svoju desnu šaku. Linija srca obično se nalazi ispod srednjeg prsta ili kažiprsta, proteže se prema vanjskom rubu šake, ka malom prstu.

Ovisno o tome gdje se nalazi vaša linija srca, možete naučiti nešto više o sebi:

Varijanta A: Ako se linija srca nalazi izravno ispod srednjeg prsta, vi ste rođeni vođa. Ambiciozni ste, neovisni i inteligentni. Iako ste dobri u donošenju odluka, možete djelovati hladno u međuljudskim odnosima.

Varijanta B: Ako linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta, vi ste miroljubiva i dobrodušna osoba. Iako vas neki mogu smatrati pretjerano opreznom, vi ste pouzdan savjetnik i uvijek se oslanjate na zdrav razum.

Varijanta C: Ako linija srca počinje ispod kažiprsta, vi ste strateg i taktičar. Uživate u raspravama i planiranju, a drugi vas vide kao perfekcionistu i optimistu, dok se vi smatrate realistom.

Varijanta D: Ako linija srca na vašoj šaci počinje između palca i kažiprsta, vi ste strpljivi, brižni, nježni i blagi. Težite harmoniji i dobrim odnosima s drugima, što je temelj vašeg života.