Doktorica estetske medicine otkrila najdublje tajne: EVO šta su odradile kod plastičara Ceca i Jelena ! CIJENE KOREKCIJA SU OGROMNE, zabolit će vas glava

Nama je jasno da mozemo da vidimo kako veliki broj poznatih licnosti odluci da se operisu , pa se sve one trude da budu savrsene a mnoge od njih i ne znaju kakve su im granice, neke pretjeraju u tome i moze da se izazove dosta efekta koji je kontra i dobiju situaciju da ih ljudi kude umejsto da ih hvali.

Naime nikome ne mozemo da sudimo ako se odluci da sada popravi nešto sto mu se ne dopada a svi su mislili da su odradili previse na sebi, radile su malo sa puno materiijala to je rekla poznata doktorica Marija Ristanovic. Ona kaze da su one sve Ceca, Jelena, Ana, odradile nekoliko zahvata, nos, koji nije skup, podizanje kapaka i obrve odradjene u ukoso i to je sada postao veliki trend. Jagodice i nos su glavne sto zene sa nase estrade rade.

Pored svega toga ima dosta onih koji zele da popune boe koje im se skupe oko ociju ili na celu i za to treba redovno da se nadograđuje, i treba da se vodi racuna o tome. Operacija koja ne moze proci vise 2500 eura a moze da bude jako efikasna.