Estrada u šoku- JELENA POKAZALA PREVIŠE! Cica maca joj se vidjela! GORE DRUŠTVENE MREŽE (FOTO)

Naša jako poznata pjevačica Jelena Karleuša je prije nekoliko mjeseci sokirala sve kada je odlucila da na svom instagram profilu objavi da je doslo do kraha braka sa Duškom Tošićem i da su oboje odlucili da stave tačku na odnos. U braku u ljubavi su dibili dvije kćerkice Niku i Atinu a one su sada zaista velike djevojke.

Razlog ovom svemu sto se dešavalo jeste situacija koja drma region i dan danas a to je nasilje koje je Jelena dozivjela od svog uspruga. Naime nedavno su se pojavile spekulacije da Jelena planira da se pomiri sa Duškom. Ona je rekla da bi jako voljela da se ostvari u ulozi majke. Ona je sada svima zagolicala mastu kada je odgovorila na komentar poznate mlade Elle Dvornik koja je rekla da je sanjala da se pjevačica porodica.

Sinoc sam sanjala da je Jelena imala carski rez a da sam je ja morala držati za ruku kao moralna podrška ali naravno da sam pobjegla cim su je poceli rezati. Izvini Jelena ali ja imam traume od svojih ali beba ti je preslatka i cestitam ti.- napisala je Ella.

Tvoj san mi se jako sviđa odgovorila je Jelena.  I ja bi jako voljela jos jednu bebu. Nakon izlaska albuma naravno.

Svi se pitaju sada da li ce Jelena i Duško da svom braku pruze sansu i da li ce Atina i Nika da dobiju jos jednu seku ili brata, nama ostaje da vidimo.

Jelena se oglasila putem storija i na Instagramu je raznjezila svoje pratioce. Ona je poznata po humanim dhelima, da je vegeterijanac i da se bori za ljudksa prava. Uslikala je nedavno macu kojoj je pokusala da pomogne.