EVO ŠTA SE DEŠAVA NAKON SMRTI: Čovek i dalje bude svestan a samo trenutak pre umiranja je stravičan ! (FOTO)

Da li neko ima saznanja tačno o primjeru njihove smrti ili je to neka od enigmi koja traje i dan danas. Neki pojedinci su pokusavali na razni nacin da desifruju sve to a naučna istraživanja koja se bave ovim istraživanjem su odlucili da vide koji su to ljudski odgovori i kako se dešava sa duhom smrtnosti u tom trenutku.

Razna istraživanja i neke vizije koje su to pojedinci dozivjeli kada su bili u blizini svoje smrti ili smrti bliske osobe su sada predmet velikog broja istražiavanja. Osim tada sada se pojavilo otkriće o ideji smrti da je sve to obavijeno crnom bojom, umjesto toga smrt je blisko povezana sa plavom bojom. Naučna otkrica su pokazala da i kada srce stane da cirkulise krv po cijelom tijelu, pojedinci i dalje imaju svijest o sebi i svom bicu. Prestanak mozdane aktivnosti je kratak i traje skoro 30 sekundi.

Prema studiji koja je napravljena svijest traje do tri minute kada se formalno proglasi smrt i to je pokazalo njihovo istraživanje od 2000 ucesnika. Unutar ovog vremenskog okvira pojedinci se mogu naici i na propuste u pamćenju. Ipak ima i primjeri kao mali uzrok licnih svjedočanstva koji su pricali o vezi zivota i smrti u tom trenutku.

Dok sam lezao u kolima hitne pomoci ja sam osjecao neku scenu koja je odvojena od te perspektive. Gotovo kao da sam izvan sebe bio. ovo je susret koji je bio jako neobican i podsjeca i na san, ali sam siguran da sam vidio svoje tijelo u kolima hitne pomoci bez sumnje.