GILE SREĆU NE KRIJE: Ovo je ljepotica koja će mu roditi drugo dijete! JOŠ UVIJEK SLOBODNI A BEBA SAMO STO NIJE STIGLA

Nakon sto je on nedavno po drugi put postao otac nekadasnji pobjednik velikog takmicenja Zvezde Granda Amar Gile je otkrio da sada ceka svoje trece dijete.

Vijest koja se pojavila da njegova ljepsa polovina Minela ponovo u drugom stanju a ovo je vijest docekala pjevaca koji je bio u Grand produkciji.

Upravo sam dobio vijest da cu po treci put da postanem otac. Puno mi je srce sada.Malo sam pogubljen ali nadam se da ce sve da prodje u dobrom redu ali ovo je vijest koja je toliko lijepa da ja od srece ne znam gdje cu.

Ali sada se svi pitaju ko je to ljepotica koja je uspjela da osvoji Giletovo Srce i radi ceka pjevac jos uvijek nije stao i na ludi kamen.

Kako smo uspjeli da saznamo Amar Gile planira svadbene veselje za ovu godinu Minela je ponovo trudna i ceka se sudbonosno “DA” sledece godine.

Ja zelim da Sofra mi svira na svadbi, bez njega ne planiram da se zenim. Jako bi volio da mi tu pjeva Sasa Matić. Jos uvijek ne znam i nisam siguran da li ce da bude to veliko slavlje ali nadam se da ce biti blisku ljudi njih oko 50-tak.