Gradonačenika Splita pitali da li će dozvoliti Prijine koncerte: Njegov odgovor iznenadio voditelja

Osim što su govorili o raznim temama, domaćin i gradonačelnik značajnu su pozornost posvetili i višemjesečnoj temi u Hrvatskoj – Prijovićki. Ovaj renomirani umjetnik održao je više koncerata u Hrvatskoj, ostvarivši zapažene uspjehe obarajući rekorde i gotovo rasprodavši tri riječke koncertne dvorane u samo dva dana početkom travnja. Nadalje, splitski gradonačelnik ispitan je u svezi Aleksandra Prijovića.

U nedjeljnom poslijepodnevnom programu koji vodi Aleksandar Stanović, pojavio se Ivica Puljak. U jednom se trenutku tema rasprave prebacila na Aleksandru Puljak Prijović. Stanović se raspitao je li moguće da Aleksandra Prijović održi nastup u Splitu.

Unatoč nedavnoj zabrani Priyinih koncerata u Zadru od strane gradonačelnika, Pulyakov odgovor mnoge je iznenadio. Iako je priznao da obično ne bi donio takvu odluku, izrazio je spremnost podržati ideju. Podsjećamo, Index je iz nepoznatih izvora u Zadru došao do informacije da je gradonačelnik Branko Dukić demantirao organizatore koncerta navodeći kao razlog nedostatak slobodnih termina u dvorani Krešimir Josić.