Iako je učinkovitost “plave Nivee” općepriznata, postoje neki važni detalji koji vam nisu otkriveni.

Iako su iznimna kvaliteta i brojne dobrobiti ove kreme općepriznate, postoje manje poznate činjenice o njezinoj uporabi koje bi mogle iznenaditi.

Atraktiva24, kultna Nivea krema, upakirana je u klasičnu plavu kutiju, a poznata je po svom prepoznatljivom mirisu i jednostavnoj formuli, što ju čini nezaobilaznim artiklom u kupaonici muškaraca i žena.

Postoje bezbrojni pojedinci koji se nerado odvajaju od njega, često ga držeći nadohvat ruke u svojim torbama. Unatoč tome, svestranost Nivea kreme daleko je veća od puke revitalizacije lica i ruku. Ovaj se proizvod može pohvaliti mnoštvom alternativnih namjena, a mi ćemo ih sada pokazati.

Potraga za vječnom mladošću:

Borite se protiv postojanja bora uz snažnu učinkovitost Nivea kreme! Prije nego što odete na spavanje, jednostavno nanesite kremu na određena područja na kojima je uočena pojava bora i s vremenom ćete svjedočiti nevjerojatnoj metamorfozi!

Prevladavajuće stanje kože s kojim se susreću mnogi pojedinci su strije, koje se nazivaju i strijama.

Kako bi spriječile nastanak strija, buduće mame mogu se odlučiti za povoljnu opciju nježnim nanošenjem Nivea kreme na trbuh, grudi i bokove. Ova isplativa alternativa daje jednako izvanredne rezultate u usporedbi sa skupljim, specijaliziranim uljima posebno formuliranim za prevenciju strija.

Mnoge ljude često muči čest problem tamnih kolutova ispod očiju.

Nakon buđenja iz noći obilježene burnim vremenom, nije neuobičajeno da se pojedinci susreću s ružnim tamnim kolutovima ispod očiju. Zadatak prikrivanja ovih krugova može se pokazati prilično zahtjevnim, zbog čega je preporučljivo poduzeti preventivne mjere kako bi se potpuno izbjegao njihov nastanak. Prije noćnog izlaska pažljivo nanesite kremu na osjetljivu kožu oko očiju. Ujutro nježno očistite područje i nedvojbeno svjedočite izvanrednoj metamorfozi.

Skidanje šminke:

Uštedite si trošak kupnje skupih sredstava za skidanje šminke korištenjem Nivea kreme koju trenutno imate. Samo umočite vatu u kremu i bez napora uklonite sve vrste šminke, čak i one vodootporne.

Suhi i bez vlage, ovi laktovi izgledaju isušeni i dehidrirani.

Mnogi se pojedinci suočavaju s raširenim problemom suhe i perutave kože, posebno na laktovima. Srećom, Nivea ima idealan lijek u obliku hidratantne kreme koja ima za cilj pomladiti i omekšati kožu te učinkovito riješiti ovaj problem.

Suha koža ruku čest je problem među pojedincima.

Suha koža na rukama čest je problem koji može nastati zbog čestog pranja ruku. Srećom, nema potrebe trošiti novac na skupe kreme za ruke dizajnirane posebno za izrazito suhu kožu. Nivea pruža idealno rješenje jer je vrlo snažan ovlaživač koji može revitalizirati čak i ispucale i ozlijeđene ruke. Osim toga, učinkovito tretira suhu kožu na koljenima i stopalima.

Prevencija i liječenje dermatitisa ključna su pitanja u održavanju optimalnog zdravlja kože.

Tipično, pojedinci razviju dermatitis zbog nepravilne ili pretjerane uporabe abrazivnih sredstava za čišćenje, sapuna, krema i sličnih predmeta. Ta zlouporaba često dovodi do kožnih bolesti poput ekcema, upale, svrbeža i crvenila kože. Unatoč tome, Nivea je svojom gustom teksturom prikladna za liječenje ovih teških stanja kože. Ako simptomi potraju, preporuča se konzultirati dermatologa za stručnu pomoć.

Sljedeće metode pokazale su se učinkovitima u liječenju manjih opeklina.

Čak i da toga niste svjesni, trenutačno dodirivanje užarenog lonca ili tanjura može dovesti do uznemirujućih opeklina na vašoj ruci ili prstu. No, nema razloga za brigu jer Nivea ponovno priskače u pomoć, umirujući kožu i sprječavajući pojavu ružnih prištića.

Pravilno liječenje opeklina od sunca ključno je kako bi se ublažila nelagoda i olakšao proces ozdravljenja.

Tijekom ljetnih mjeseci nije rijetkost da zaboravimo zaštititi kožu kremama za sunčanje ili provodimo predugo vrijeme pod sunčevim zrakama. Posljedično, često se probudimo sljedećeg jutra ili kasnije te noći pred neugodnim prizorom vatreno crvenih opeklina koje krase naša tijela. Ipak, jednostavnim nježnim nanošenjem Nivee, koža će se brzo umiriti i ublažiti sve tegobe, navode iz Infpulta.

Balzam za usne nalazi se na desetom mjestu liste.

Zašto bi itko želio ljubiti usne kojima nedostaje vlage i koje su grube? Kako biste povratili meku i glatku teksturu usana, sve što trebate učiniti je nanijeti Nivea kremu više puta tijekom dana nekoliko uzastopnih dana. Ne samo da će vaše usne postati neodoljive za ljubljenje, nego ćete i uštedjeti novac ako se klonite skupih balzama za usne.
Kompaktnost spremnika za ovu kremu je doista izvanredna. Korištenjem ovog proizvoda ne samo da ćete imati priliku smanjiti troškove, već ćete također eliminirati neugodnosti nošenja skupih kozmetičkih predmeta. Ovaj prijenosni lijek služi kao idealno rješenje za mnoštvo problema!