“Imali smo savršenu vezu do jedne noći, kada sam pijan je udario…”

Sada u nastavku mi donosimo za vas jedan clanak gdje mozete da vidite da se ovdje radi o jednoj jako iskrenoj ispovjesti a blisko je povezano sa emotivnim zivitom. Nakon toga fokusirani smo na zdravlje kao i bolesti koje su ukljuceni oko ljudi.

Nasa je veza takva bila besprijekorna, tu se moglo vidjeti da je to idealna zajednica i sve do neke znacajne veceri kada sam se kuci vratio vidno pijan, i tada sam jako bijesan. Dok sam dolazio ka ulazu ona je tu nestrpljivo cekala i nesto je htjela da mi kaze vjerovatno da otkrije. ALi ja sam tada toliko bijesan bio, podlegao sam nekom impulsu i prvi put sam je tada udario.

U tom trenutku se ona povukla bez rijeci i trazila je svo vrijeme utociste u sebi. Smjestio sam se u blizini ulaza. Sunce me polako budilo i cula se zvonjeva telefona. Dok se ja polako budim vidim da su vrata malo otvorena ida njenih stvari vise nema tu. Javljam se na telefon i onda cujem stravicnu vijest a to da je ona tragicno zavrsila u prometnoj nesreci i to se desilo u nekim jutarnjim satima. Slucajno sam otkrio sta je to hjela da mi kaze. Naime ona je trudna bila.