“Imam najveće prirodne grudi i znam da svi uzdišu zamnom.” Svi bulje u Natašu kada prođe ulicom. Ona je svima zapušila uši, komentari samo pucaju! (FOTO)

U vrijeme kada svi živimo to jeste kada su rasprostranjene društvene mreže i internet je postao glavna sfera što se tiče interesovanja ljudi koji sate i sate pa i dane provode na društvenim mrežama tako da smo imali priliku i tu da vidimo sve i svašta. Prava rijetkost je da se na društvenim mrežama vidi djevojka koja je prirodna i koja na sebi ništa nije uradila jer sve više je djevojaka koje rade na sebi razne korekcije jer nisu zadovoljne neke detaljima na licu ali i tijelu.

Ali ima puno djevojaka koje sve slike kače provokativne koje naravnu su uvijek raj za oči muškraca i ono što se u ovo vrijeme pokazuje jeste da djevojke sve više koriste filtere i sve je manje djevojaka koje su sada prirodno pogotov kada se govorio o grudima. Mi ćemo danas da govorimo o djevojci po imeni Nataša koja je dugo vremena zvijezda na instagramu gdje ima 500 hiljada pratitelja.

Nataša ima 28 godina i slobodna je djevojka a sa društvenim mrežama ona zarađuje jako lijep novac a muškarci jednostavno lude za njenim slikama gdje je jeasno da je u prvom planu njeni grudi ali ima i druga strana a to da neki nju ne vole i da jednostavno često dolazi na metu kritika a nedavno je govorila o tome da je razmišljala da smanji grudi radi bola u leđima:

“Moram da nosim široku odjeću. Ne smijem nositi topove i maice kao druge djevojke čak i kada je jako vruće napolju ja moram da nosim uske rolke da ne bi bila na meti ljubomornih djevojaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *