ISPOVEST KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU! Svekar krenuo dole da “proveri” da li mu je snaha čista! Mlada odlučila uzeti stvari u svoje ruke (VIDEO)

Kako godine prolaze, kroz mnogo godina i stoljeća veliki broj tradicija se prenosilo i mnoge su bile pravi stavovi i društveni standardi. Jednostavno to je ostalo toliko ukorijenjeno u naše društvo. Među nekim običajima koji su zaista čudni imamo jedan koji baca sjenu na našu pojvest jeste cin neke intimne prirode.

Čin nekih aktivnosti su bili sporna i tradicija koja je bila uznemiriujuća koja se održavala u Srpskom društvu. Ideje da mlade žene stupe u intimne odnose sa svekrom to jeste ocem svog supruga ne da je samo šokantno u ovom modernom dobu nego je to situacija je koja je zaista alarmantna. Ovo je običaj koji je ukorijenjen u naše stavove i sve je ovo bio interes porodice. Ali zahvaljujući velikoj hrabrosti pojedinaca i otvorenosti društva sada se ovo pocelo raspravljati i istraživati.

Kada se pogleda povijest naše nacije, mozemo da vidimo da je bilo mnogo tradicija koje su dozivjele svoje transformacije, prilagodile se svim društvenim vrijednostima. Prisustvo ropstva, ratova sve je to igralo veliku ulogu. Iako su neki običaji opstali kroz stoljece bitno je da se o tome govori otvoreno. Istina je da ima mnogo običaja.