Ivan ima 3 žene i živi sa njima a želja mu je da ima 50 djece! SVAKU noć spava sa drugom a koja ga naljuti, ne bude sa njom mjesec dana i tako je kazni (FOTO)

Preovlađujuća norma dopušta samo monogamne odnose između dvije osobe, ali se ovaj propis često zanemaruje, što dovodi do raznih izuzetaka. Među ovim izuzecima su pojedinci koji su uključeni u odnose s više partnera, često prikrivajući svoje aranžmane i borave na osamljenim lokacijama kako bi izbjegli uvid javnosti. Međutim, pojavljuje se jedinstven slučaj s Ivanom iz Rusije, koji je odlučio otvoreno podijeliti svoje iskustvo s tri žene.

Ivan Suhov, stanovnik malog ruskog grada, gaji veliku ambiciju da proširi svoju porodicu tako što će imati brojnu djecu. U stvari, postavio je svoj cilj na impresivan cilj da rodi 50 potomaka. U početku je Ivan bio zadovoljan monogamnim brakom sa svojom jedinom i zakonski priznatom suprugom Natalijom. Bili su verno posvećeni jedno drugom neverovatnih 11 godina. Međutim, prekretnica se dogodila kada je Ivan postao sve više zaintrigiran konceptom poligamije, što je dovelo do uporne želje da istraži i prihvati poligamnu vezu.

U početku, Natalija je imala rezerve prema njihovoj vezi; međutim, uspio ju je svojim uvjerljivim argumentima uvjeriti u svoju želju za velikom porodicom. Natalija je javno izrazila nevjericu u tu ideju, ali nakon što je svjedočila nepokolebljivoj odlučnosti svog supruga, na kraju je pristala. Druga žena, Medina, slučajno je gledala program na televiziji i spremno je na sve pristala bez oklijevanja.