Ivan sada ima 3 žene i želi još: “Kada me jedna naljuti, onda joj uskratim sebe i nedam odnose mjesec dana.”OVAKO one opisuju ga (VIDEO)

Njegovo ime Ivan Sukhov je covjek koji jeodlucio da isprica medijima sve. Naime on ima 34 godine i ima tri supruge. Naime Natalie je njegova prva supruga to jeste njegova zakonska supruga a on je sa njom i kod maticara sklopio brak u skladu sa zakonom a prema drugim se ophodi isto kao i prema Nataliji iako nisu vjencani jer svi znamo da je to nemoguce. U brako mozete da budete samo sa jednom osobom dok su druge tu bile nezakonito.

 

Natalia je ispricala da joj je na samom pocetku jako tesko bilo i da nije mogla da se navikne na sev to ali onda kada su dosla djeca sve je postalo drugacije i shatili su da imaju veliku porodicu i da je to najbitnije od svega toga. Kod njih sada nema ljubomore, nema ljutnje i da je jako bitno u svemu ovome da je Ivana sretna i da djeca imaju sve a za sve sto im dolazi oni se dogovore skupa a on ne provodi vrijeme samo sa jednom nego se mijenja jer ima njih tri a ako ne bude neka dobra onda jednostavno ide u kaznu na mjesec dnaa.