IVANA JE IZGUBILA NEVINOST SA 40 GODINA STARIJIM, PA POSTALA MIS BALKANA: Jednim potezom ŠOKIRALA SRBIJU, ljudi se KRSTE

Jednim hrabrim potezom Ivana Mitrović ne samo da je postala mis Balkana već je uspela da zadivi ceo narod Srbije.

“Kviz znanja” je dobio značajnu žurku zbog Ivane Mitrović, poznate i kao Miss Balkana, koja je pokazala izuzetan nedostatak znanja. Njeni odgovori u vezi sa opštom kulturom i osnovnim informacijama izazvali su negodovanje kod mnogih. Uprkos negativnim reakcijama, Ivana je i dalje ponosna na svoj nastup i mnogi je prepoznaju kao prethodnu učesnicu rijalitija.

Postalo je evidentno da dotičnoj djevojčici nedostaje znanja i da je možda preskočila nekoliko časova tokom školovanja u osnovnoj školi. Međutim, njena stručnost leži u pitanjima ljubavi.

Ivana je svoju pravu ljubav pronašla u muškarcu koji je četiri decenije stariji od nje. Zoran Buđić Kobra, fotograf, predmet je njene naklonosti i oni su romantično vezani već nekoliko godina. Kako dijeli zajednički dom, Ivana je otkrila da on ima posebnu odliku da je njena prva ljubav.

Od trenutka kada sam došao na ovaj svijet, posjedovao sam urođenu sposobnost da trijumfujem nad svakim koga sam poželio. Još kao dijete zračio sam spremnošću koja je prevazišla moje godine. Dok sam bacio pogled na grandiozni krevet u spavaćoj sobi, razmišljao sam o njegovoj svrsi za usamljenu osobu. Sa Kobrom sam doživela prvi ukus strasti, zapalivši u sebi vatru koju sam pedantno isklesala u dragoceni dragulj, slično kao majstor koji oblikuje dijamant, poverila je Ivana Blicu.

Nakon odlaska iz rijalitija, Ivana je podvrgnuta nizu kozmetičkih poboljšanja i izmjena u ličnom izgledu. Odlučila je da poveća veličinu usana, isklesala jagodice i odlučila da više ne nosi naočare.