Ja mogu ženu da zadovoljim ali ne uvijek- Žika progovorio o odnosu sa duplo mlađom Tijanom.”Ona je navikla na to ali…”

Žika Jakiš je poznati voditelj i sada on uživa u emocionalnoj vezi sa jednom mladom pravnicom Tijanom Mijailović. Tijana je prije toga bila u braku sa bivšim fudbalerom Crvene Zvezde, Nikolom Mijailovićem te iz tog braka su dobili i dijete.

Tokom razgovora sa domaćim medijima, Jakšić je sada otvoreno govorio o svojoj izabranici i otkrio je sada da nije uvijek u mogućnosti da zadovolji njene potrebe. On je naglasio da poput jogi majstora, jako brzo prolazi kroz neka emocionalna stanja te iako moze da pruži sreću i zadovoljstvo ženi na neki period ali ne u svakom smislu. Istakao je da su pronašli neku vrstu zadovoljstva.

Zanimljivo je za sve koji ovo čitaju da je Žika Jakšić razveden i da ima iza sebe zaista bogato iskustvo. Njegov prvi brak je sklopljen sa suprugom koju je upoznao u Njemačkoj, te iz tog odnosa je dobio sinu Andriju. Andrija je sa njim stvorio vino “Nikad nije kasno” inspirisan emisijom koju njegov otac vodi. Nakon razvoda Žika se ponovo zeni sa Dajanom Paunović sa kojom ima iz braka manjeg sina Dušana.