“Ja nisam krivac, ponižavala sam se na svakom koraku.” MELINA PRIZNALA KONAČNO ono što se samo nagađalo! (FOTO)

U zadnje vrijeme ne govori se toliko o razvodu Meline i Harisa Dzinovica. Jednostavno dva mjeseca nije bilo dana da se o njima ne govori a sada je malo spustena lopta te prica se o necemu drugom i jednostavno svima nam je lakse sada.

 

Tokom zadnjih nekoliko mjeseci estradu Srbije su potresle vijesti o razvodu velikog broja parova za koje se vjerovalo da ce ostariti zajedno. Prvi par koji je dosao do naslovice bio je to Haris Dzinovic i njegova bivsa supruga Melina. Nakon 22 godine bracnog zivota i plovidbe poznata modna dizajnerica i pjevac Haris Dzinovic dosli su do izazovnog zakljucka da se njihova zajednica zavrsi. Godine 2014. se desava da su izmijenili zavjete te tako dobili i blagoslov porodice te im je porodicu upotpunio sin Khan i kcerka Gina.

Kada se pojavila informacija da su se oni razdvojili jednostavno svi su se pitali zasto jer Melina niej odavala takav utisak ali kako je receno i samo u javnosti, ona je jednostasvno odavno imala nekog drugog jer odnos sa Harisom nije funkcionisao i samo je trebala kap da prelije da se zajednicki dom napusti.