“Ja sam mnogo bogata a udala sam se za velikog bednika…”

Ne zelim da se hvalim i nisam nikada ali ja sam zaista mnogo bogata i mnogi su se sokirali kada sam se ja udala za jednog bijednika, muskarca koji je u trenutku kada sam ga upoznala bio jedna vrsta socijalnog slucaja.

Posto je on bijednik i nema nista, sa njim sam ja mogla na sve nacine da manipulise. Znala sam da ce da me slusa kao “pas” i da ce da zmiri na sve moje vanbracne ljubavne afere koje bi se mogle desiti.

Ono sto je kod njega bilo, jeste da je lijep kao Bog i da je od mene mnogo bolji fizicki i da mi je to islo u prilog da uvijek bude uz mene i da ne mice.

Volim da ga podsjecam jako cesto ko je on, da mu sve to nabijam na nos i da on zivi u mom stanu, da vozi moj automobil i da jede moju hranu. Ne prodje ni ti jedan dan da mu ja nesto ne spomenem da jednostavno ne zaboravi ko je on a ko sam ja u svemu ovome i u ovom odnosu.

Kada mi sa drustvom izadjemo na veceru,jako volim da ga pustim da on plati da krene, a onda mu ja kazem: “Ja cu da platim jer ces sutra opet od mene traziti da ti dam novca.”