Jana je 25 godina krila tajnu o njenom braku- pjevačica konačno progovorila o suprugu. JAVNOST nije znala da su ovako skakljivi detalji (FOTO)

Naša dobro poznata pjevačica Jana Todorović je bila na jednom događaju gdje je odlučila mozda po prvi put da govori o svom braku kojeg je dugo krila od očiju javnosti. Jana i njen suprug Ivan su u braku 25 godina a ona je sada po prvi put priznala da je u svom odnosu to jeste u braku imala i nesuglasica. Ona je pjevačica koja zaista ne govori o svom privatnom zivotu a javnost nikada nije mogla da sazna neke detalje.

KAda su je pitali da li se sjeća početka svog braka ona je rekla:

“Kako da ne, to je bilo prije 20 godina i zaista je divan osjećaj. To je bilo mnogo poštovanja, ljubavi, razumjevanja i tolerancije i zato moj brak traje 25 godine i to zelim svim mladencima. on je mlađi od mene dvije godine i morao je da sluša razne negativne komentare a bilo je i ljubomore i svega. SAda smo super i sve se promijenilo jer smo dobili kčerku. Čuvam privatni zivot i ko to zeli on moze.

Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu i tu sam zivjela i pjevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala i muzika i radna pjevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu.

Čim je čuo prve taktove, on je na prvu pjesmu i odreagovao. Posle dva sata je prisao i rekao: “Ti ćeš da budeš moja ili ničija.”