Jedan par njenih cipela košta 200.000 eura a tašna kao dva stana u Beogradu! POLA MILIONA dolara je dala za ovo

Ovih dana je ponovo u javnosti glavna Dijana Jankovic koju svi znaju kao Didi J a ona je neko ko je odlucio da radi na inostranoj karijeri i nije je ni briga koliko novca potrosi.

Ona je prosle godine napravila veliku rodjendansku zabavu ada je Didi rekala da je snimila duetsku pjesmu sa poznatom NBA zvijezdom i reperom Andreom Dramondom.

Naime spot koji je napravljen u Majamiju i u jednoj luksuznoj vili a inace ima veliki bazen u koje je Didi plesala u malenom kupacem kostimu a sada se prica da je ona dala preko pola miliona dolara da bi rezervisala i da bi krenula u rad ovaj projekt.

Dijanu ne vidimo cesto kod nas, ona ne govori o svom privatnom zivotu. U braku je sa Danijelom Rokvicem i jednom je rekla da je jako sretna i da uziva  u svim poklonima koje ona inace dobije od njega.

Oni ne stede ni jedno ni drugo kada se radi o odjeci ili ekim predmetima koji su im interesu. Djana je rekla da potrosi preko 300.000 dolara za cipele a ima samo jedan par od 200.000 dolara.

Cak je jednom prilikom rekla da ima Hermes Birkin bag u svojoj kolekciji a to je torba koja kosta kao dva stana u Beogradu.