Jelena Karleuša se VRAĆA u Zvezde Granda! Ima DVA uslova koji moraju ispuniti da se vrati! (FOTO)

Dakle Jelena Karleuša je jedna do pjevačica sa naših prostora koja ima jako veliku karijeru i jako je poznata jer iza sebe ima niz hitova sa kojima je popularna. Međutim pored pjesama o njoj se jako često govori u medijima a glavni razlog za to je njen buran život i baš zbog toga mnogi mediji pišu o njoj. Evo do kakve smo sada informacije došli.


Radi se o tome da je ona prije nekoliko godina bila član žirija Zvezda Granda ali je onda odjednom napustila to mjesto i mnogi su se pitali zašto se to desilo. Tako prije par dana do nas došla informacija kako bi se ona mogla vratiti na to mjesto ali da za to postoje određeni uslovi koje je ona postavila. Radi se o tome da je ona rekla kako je prvi uslov da Ceca napusti Zvezde Granda, a nakon toga je rekla kako je drugi uslov koji ona postavlja to da ima veći honorar.


Također je najvaljeno kako će doći do velikih promjena u Zvezdama Granda te baš zbog ovoga bi moglo očekivati kako će se Jelena vratiti na mjesto žirija u narednom periodu. Šta vi mislite o ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *