Jelena kuka i boluje: Ova crna dama je ukrala srce Duška TOŠIĆA! Nikoga nije volio kao nju (FOTO)

Duško Tošić je poznati bivsi fudbaler ali i suprug poznate pjevacice Jelene Karleuše. Oni sto javnost barem zna jeste da su oni na klimavim nogama. Iako je formanlno jos uvijek on u braku sa divnom, odnos im nije dobar nemaju emocionalnu povezanost ali su skupa radi djece. Ljubav koju Duško Tošić osjeca nije nestala toliko ali on je asda usmjerena prema kcerkama ali i prema sestri i majci koje su mu sve.

Ljubav Duška prema majci je toliko jaka a za njega ona predstavlja svetinju nesto toliko bitno i oslonac koj ije jako velik. Iako su kcerka Nika i Atina centar mu svijeta Dusko je poznat kao otac koji je uvijek posvecen i to pokazuje kakva je to njegova povezanost sa porodicom. Osim prema kcerkama ljubav ide i majci Nikoleti.

Nikoleta je uvijek ostala skromna i povucena zena iako je sin postao poznati fudbaler a sada i menadžer za sve mlade igrace u Evropi. Dok su Dusko i Jelena bili skupa nema medija koji nije govorio o njima. Nikoleta i dalje je ostajala isza i nista nije komentarisala.