Jelena Tomašević je TRUDNA! Sretna vijest se brzo proširila, a čestitke dolaze sa svih strana! “Jedva čekam da se ostvarim u ulozi MAJKE!” (FOTO)

Jelena Tomašević je pjevačica sa naše estrade za koju se kaže da je jedna od rijetkih jer o njoj se jako malo piše u medijima jer vodi jako miran život ali i pored toga ima jako veliku karijera sa zahtjevnim pjesmama. Međutim prije par dana u medijima se ipak pojavila jedna informacija koja je mnoge iznenadila a evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je ovo priča o tome koja je vezana za nju i njenog muža legendarnog glumca Ivana. Tako su oni zajedno odlučili da na društvenim mrežama podijele jednu informaciju koja je sve iznenadila. Radi se o tome da je Jelena trudna i samim time u skorijem periodu bi se trebala ostvariti u ulozi majke.

Tako je ona i sama rekla kako je jako sretna zbog toga i da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke. Nakon toga su krenule da dolaze čestitke sa svih strana kako od fanova tako i od njenih kolega.

One thought on “Jelena Tomašević je TRUDNA! Sretna vijest se brzo proširila, a čestitke dolaze sa svih strana! “Jedva čekam da se ostvarim u ulozi MAJKE!” (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *