Jetra je prepuna toksina i vi se debljate: Recept koji za samo 72 sata u potpunosti očistiti jetru

Sposobnost jetre da obavlja svoje dužnosti može biti smanjena kada se u njoj nakupljaju toksini. Često se zanemaruje da jetra koja dobro funkcionira igra ključnu ulogu u postizanju uspješnog mršavljenja; ako je jetra preopterećena, gubitak kilograma može se pokazati izazovnim i dati minimalne vidljive rezultate tijekom duljeg trajanja. Ako vam je cilj smršaviti, preporučujemo da isprobate ovaj recept za detoksikaciju jetre. Konzumirajte ovaj napitak u trajanju od tri dana kako biste pročistili jetru od nakupljenih nečistoća i toksina.

Tijekom trodnevnog trajanja, konzumirajte napitak u tri odvojena navrata tijekom dana. Preporučljivo je suzdržati se od konzumiranja teških obroka u to vrijeme i umjesto toga se odlučiti za hranjivu i zdravu prehranu koja pomaže u detoksikaciji jetre i potiče smanjenje težine.

Sastojci:

Za pripremu ovog recepta potrebna su vam tri limuna, jedna šalica nasjeckanog peršina, pet stabljika celera i šest šalica vode.

priprema:

Pomiješajte limunov sok, peršin i celer dok se dobro ne sjedine. Dodajte vodu u smjesu i dobro promiješajte. Pijte dvije čaše ovog pripravka tri puta dnevno prije bilo čega što jedete. Slijedite ovu rutinu sljedeća dva dana. Nakon toga napraviti pauzu od 7-10 dana prije ponavljanja tretmana.