JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KOLIKO ZARADI ZA JEDAN SAT: Jeftinije mi je da platim ženu 600-700 dinara da mi oriba kupatilo i usisa kuću

Jovana Jeremić ističe da u svojoj karijeri ne poznaje zimsku sezonu. Iako ima dugogodišnje iskustvo u menadžmentu, vjeruje da bi se istakla u bilo kojem drugom zanimanju. Tvrdi da ima sposobnost generiranja prihoda te naglašava svoju neumornu radnu etiku.

Kaže da bi mogla pronaći dodatni izvor prihoda na nekoj drugoj poziciji kod Dragana. Za nju to ne bi bio problem jer uživa u svom poslu i ponosna je na to. Nikada ne bi ostala gladna ili žedna jer uvijek uspijeva pronaći prilike za zarađivanje. Smatra da ako imate vještine i sposobnosti, uvijek možete napredovati; ključno je znati kako generirati prihod. Počela je od nule, ali je stekla znanje i stručnost za stvaranje bogatstva.

Za deset godina zamišlja se kao istaknuta ličnost u Srbiji, uspješna kapitalistica i ponosna vlasnica vlastitog poslovanja. Ova vizija nije samo puka maštarija; njena inteligencija je uvjerena u to. Pored profesionalnih dostignuća, važni su joj ispunjeni odnosi te osjećaj sigurnosti i stabilnosti. Ne juri za prolaznim strastima kao površni pojedinci, već cijeni iskrenost i predanost u odnosima. Nije joj važno samo seksualno zadovoljstvo; traži partnera koji će joj pružiti sigurnost, poštovanje i ljubav te osigurati neraskidivu vezu.

Prema Jovaninim riječima, žene koje se isključivo posvećuju kućanskim poslovima gube svoje dragocjeno vrijeme. Ona je svjesna svojeg privilegiranog položaja kao kćerke gazde i razvila je duboko poštovanje prema novcu. Njen otac, koji cijeni poštovanje i neovisnost, naučio ju je važnosti pravilnog upravljanja financijama. Smatra da novac ne bi trebao dominirati nad dušom te da bi trebalo postupati s poštovanjem prema svakom novčiću. Iako je imala prilike zaraditi mnogo novca, uvijek je naglašavala važnost drugih vrijednosti. Preferira trošenje vremena na posao umjesto na kućanske poslove te za to angažira svog supruga kako bi uštedjela vrijeme i novac.