Jovana Jeremić Ponizila Sve ŽENE! Ja Ne Kuham, Ne Perem I Ne Čistim! Ja Sam Uspješan Žena, Domaćice Neka To RADE! (FOTO)

U našoj lokalnoj zajednici Jovana Jeremić vrlo je poznata televizijska voditeljica koja je nedavno stekla slavu ulogom glavne glumice u dramskoj seriji u kojoj glumi Baka Praset. Iako je na TV Pink došla tek prije nekoliko mjeseci, prije toga je radila na drugoj televiziji, točnije na Happy TV-u.

Nedavno smo ostali zatečeni nekim iznenađujućim informacijama koje su nam došle do znanja. Riječ je o revijalnom nastupu Jovane prije nekoliko dana, tijekom kojeg je dala nekoliko izjava. Međutim, jedna izjava koju je dala ostavila je sve u šoku. Hrabro je izjavila da se odbija baviti bilo kakvim kućanskim poslovima kao što su kuhanje, pranje ili čišćenje, jer smatra da je ispod njezinog dostojanstva sudjelovati u takvim poslovima.

Izražavajući svoje uvjerenje da bi zadatke ove prirode trebale obavljati domaćice, ona, budući da je i sama uspješna osoba, smatra da bi joj bilo neizmjerno neugodno ako bi se uključila u takve aktivnosti. Što mislite o ovom pitanju? Željno očekujemo vašu perspektivu i uvide.