Jovana JEREMIĆ žestoko o Dragani i razvodu: “Hitno da nađeš stilistu i da smršaš- Kako si mogla tri godine da praviš farsu od braka koji ne postoji…” (FOTO)

Kraj braka između pjevacice Dragane Mirkovic i Tonija Bijelica nakon 24 godine braka je velike emocije izazvalo kdo ljudi. Naime situacija je takva da je sada i voditeljica JOvana Jeremic odlucila sve da prokometarise na svoj nacin. Ona kaze da odluka da se Dragana i Toni razdvoje sve iznenadila.

“Suprotno nekim drustvenim ocekivanja koja poslije braka inace daju prioritete porodicnom zivotu iznad karijere, Dragana je uvijek prkosila svemu. Iako ima veliko bogastvo ona i dalje je posvecena svom zivotu profesionalnom. Licno postojana sam u svojoj namjeri da nikada ne napustim svoju karijeru bez obzira koliko moj uspjeh bio ili bogastvo,”

Govoreci o odnosu pjevaice sa suprugom Tonijem Jovana Jeremic je rekla koliko je bitna i vazna podrska partnera u svemu. Ona kaze da se dese situacije nevjere i nepostavanja i na kraju dovede do razvoda jer se nisu dovoljno dali i upoznali. Ona je na svon nacin dala misljenje o tom pitanju.

“Je li Toni neko poznato lice? Imovina koju Toni ima je naslijedjeno od njegovog oca a ne Tonijevo. Nacin na koji je komunicirala ona sa njim je uticalo i na nju i njen razvoj identetita.”

Dragana sada mora da se fokusira da izgubi kilograme, da pronadjke pravog i adekvatnog stilistu i da posveti vrijeme sebi i svom usavrsavanju. Evidentno je da je ona odlucila da bude samozadovoljna ali sada smo i vidjeli posljedice. Iako mi je stalo do nje, jako je volim, ali mogu da kazem da je ona kriva za ishod svog izbora.”