“KAŽNJENA SI SA 50 ODSTO OD PLATE” Željko Mitrović u uživo programu prekorio Jovanu Jeremić: Uradila si to bez moje saglasnosti…

Tokom gostovanja u jutarnjem programu Jovane Jeremić, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Grupe i Televizije Pink, sa njom je podelio nesrećnu vest.

Tokom emisije uživo, Mitrović je odvojio vreme da joj lično objasni prekršaj koji je počinila i izneo posledice koje će usled toga dočekati.

Prema Željkovim riječima, kažnjeni ste sa 50 posto vaše decembarske plate, jer nisam imao izbora nego da izreknem kaznu.

Jovana je upitala: „Zašto?

– Desila su se dva manja incidenta, a za jedan je isključivo vaša odgovornost. Poduzeli ste radnju bez mog odobrenja ili odobrenja urednika. Da li shvatate šta ste uradili?! Trebalo bi biti poznato da se privatni snimci ili video snimci koji prikazuju nečiji lični život ne smiju dijeliti. Da li ste pravilno zamutili i obrađivali to? Moram da uputim svoje izvinjenje porodici te osobe. Ovo nije moj uobičajeni pristup, ali je bilo posljedica za vaše postupke. Laknulo mi je što shvatate težinu situacije – obratio se Željko direktno Jovani.

Voditelj je priznao da je govorio na viteški način i ponizno priznao da je spreman da prizna svoje greške.

Mitrović je dodao da, iako se izvinjavaju za bilo kakvu uvredu koju su nanijeli članu ambasade, važno je zapamtiti da se prema diplomatama uvijek treba odnositi s poštovanjem. Međutim, u programu uživo nije moguće kontrolisati niti preuzeti odgovornost za izjave pojedinaca.