Keba je jedan u nizu: ODBACIO ROĐENU KĆERKU- Postala prava ljepotica a rekla je da bi ocu samo na sahranu došla! POGLEDAJTE KO JE ONA?

U svijetu gdje zivimo sada mozemo da cujemo da ima mnogo detalja od estradnih licnosti iz proslosti i njihove mladosti. Jako puno dešavanja je u svijetu pogotov kada se pogleda neke medijske licnosti koje su mete novinara i onda smo  uspjeli da saznamo neke detalje koje niko nije smio da otkrije. To su inace pjevaci i pjevacice koje imaju svoje pravo ime i porijeklo.

Jednom takvom slucaju sada cemo da posvetimo clanak. Naime poznate su nam neke situacije na primjer kada je Ana Bekuta jako mlada sa samo 17 godina porodila i onda radi spleta okolnosti sina je morala da da u dom. Ona i danas ima savrsen odnos sa sinom ali jasno je da je to na njega jako uicalo. Isto tako pjevac mIROSLAV iLIC KOJI JE NAKON 35 GODINA braka nije htio da da DNK da bi se otrkilo da ima vanbracnog sina ali na kraju odlukom suda je to morao da uradi.

Jedan od njih o kojima cemo da govorimo jeste Dragan Kojic Keba koju kcerku Inu ni dan danas nije priznao. Ona je lijepa i mlada djevojka a dobio ju je sa Ljiljanom Tešanović koja je isto tekstopisac i kako kaze ni na sahranu bi dobro razmislila da li bi dosla jer ne zeli da cuje za njega.