Kolega koji je radio posao kao ja preko noći je dobio NOVU POZICIJU- SADA ME UCJENJUJE?

Imam jako tesku situaciju. Naime koelga koji je do jucer radio posao kao i ja odjednom je preko noci dosao do mjesta sefa i sada se desava situacija da mi stalno prijeti otkazom i jako se brinem radi toga.

Mi se ni ranije nismo podnosili i nismo mogli da imamo lijep odnos ali sada se osilio i cak mi je direktno rekao da samo krevet moze da pomogne i da me zadrzi na tom mjestu i tom poslu.

Onda jako bijesna, mrtva hladna sam mu rekla da slobodno moze da mi smjesti otkaz ali da je velike steta da tako mlad covjek ostane bez nogu i bez mogucnosti da trci sa svojim djetetom koje ima.

Prvo je u jednom trenutku pomislio da se salim a onda je shvatio da sam ja ozbiljna i da sam u jednu ruku i psihopata. Samo sam mu rekla da treba sam da provjeri koliki je to stepen moje psihipatije i da vjerovatno mu nece biti jednostavno kada sazna sve.

 

Sada se moze vidjeti da me zaobilazi i da vise ne govori i spominje nikako otkaz ali cujem od drugih kolega da govori da sam jako luda i da sam u jednu ruku i poremecena.