Konačno mi se ostvarilo ono što sam maštala godinama: Čuda se dešavaju! Rada Manojlović presretna, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Ono sto moramo da kazemo jeste da emisija po imenu Zvezde Granda velikom broju mladih pjevaca je bilo ostvarenje sna i jednostavno na osnovu toga mnogi pjevaci su dobili popularnost a samim tim i Rada. Ona je dala izjavu za medije i rekla je “ostvarilo mi se sve sto sam godinama prizeljkivala a cudo se sada pocinje radjati.” pa je pocela i da govori o svojoj prici.

Kada sam bila manja imala sam veliki zelju da budem slavna a onda sam nekako namolila oca da odem na Zvezde Granda iako tada nije bio za to ali jako nam je teako bilo, nismo mogli mnogo da zaradimo , nismo ni imali novca da toliko putujemo. Otisli smo na audiciju, pjevala sam i cekala sam rezultate.

Tada skupa sa nama su bili Tanja i njen tata. onda kada su mi rekli da nisam prosla meni se svijet srusio. Dosla sam kuci ali nisam odustajala. Ja sam uzela telefon i stavila ga toliko visoko na ekren ako bi me neko zvao da vidim. Kroz par dana zove Saša da mi kaze da sam ipak prosla i kada je sve pregledao vidio je da sam bila dobra. To je bilo to, odskocna daska, svi su mi tada cestitali i veselili se samnom.