Konačno otkriveno: Evo koja je pjevačica na estradi PRVA ugradila silikonske gr*di! OVO SIGURNO NISTE OČEKIVALI

Sigurno niste mogli da pogodite koja je to pjevacica odlucila prva da ugradi implantaate u grud i a voditeljica Suzana Mančić je otkrila koja je pjevacica na području bivše Jugoslavije ugradila silikone u grudi.

Suzana je odlucila da govori o nekim svojim detaljima iz svog zivota a dotakla se i estetskih korekcija koje je odradila na sebi i odlucila da promijeni nesto na sebi.

Ona je otkrila da je za intervenciju grudi to jeste povecanja saznala od Zorice Brunclik koja je odlucila na ovaj estetski zahvat da se podvrgne prije 40 godina. Ona je odradila sve to u Njemačkoj u jednom gradui tada je bila medju prvima.

Ja sam tada odmah nazvala polikiniku i rekla da zelim da zakazem operaciju da napravim neku promjenu na sebi. Prvo sam sredila grudi rekal je Suzana i da je sve ovo uspjela jer je cula od drugih da su napravili ove korekcije.

Zprica je inace bila prva u mnogo cemu a tada je bila i majka i vjeruje da je to trebalo neka nakada dodatna.

“Je li Zorice, gdje se to moze odraditi?- dodala je Voditeljica Suzana te je nedavno istakla kako je njen suprug biznismen Grčki Simeon oduseljen i dan danas njenim izgledom i ljepotom.